Perustelut
Hallintosäännön mukaan Satakunnan koulutuskuntayhtymässä tutkintotoimielin päättää tutkintokoulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta sekä ammatilliseen tutkintoon valmentavan koulutuksen ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen sisällöstä ja järjestämisestä.
Tutkintovastaava Tiina Aaltonen esittelee kokouksessa uuden paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuvan tutkinnon osan Perehtyminen elintarviketeollisuuteen, 15 osp liitettäväksi ravintola- catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelmaan.
Osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma perustuu tutkinnon perusteisiin OPH-5063-2021, voimaantulo 1.8.2022.
Ehdotus
Tutkintotoimielin hyväksyy ravintola- ja catering-alan perustutkinnon päivitetyn osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelman.
Päätös
Hyväksyttiin uusi paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa "Perehtyminen elintarviketeollisuuteen 15 osp" liitettäväksi ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelmaan.