Tutkintotoimielin, kokous 2.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 6 Ravintola- ja catering-alan pt päivitetty OAT 1.8.2022

SataeduDno-2024-59

Perustelut

Hallintosäännön mukaan Satakunnan koulutuskuntayhtymässä tutkintotoimielin päättää tutkintokoulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta sekä ammatilliseen tutkintoon valmentavan koulutuksen ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen sisällöstä ja järjestämisestä.

Tutkintovastaava Tiina Aaltonen esittelee kokouksessa uuden paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuvan tutkinnon osan Perehtyminen elintarviketeollisuuteen, 15 osp liitettäväksi ravintola- catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelmaan. 

Osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma perustuu tutkinnon perusteisiin OPH-5063-2021, voimaantulo 1.8.2022.

Ehdotus

Tutkintotoimielin hyväksyy ravintola- ja catering-alan perustutkinnon päivitetyn osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelman.

Päätös

Hyväksyttiin uusi paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa "Perehtyminen elintarviketeollisuuteen 15 osp" liitettäväksi ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelmaan.

Liitteet

Oheismateriaali