Tutkintotoimielin, kokous 6.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 16 Ravintola- ja catering-alan pt OAT 1.8.2024

SataeduDno-2024-92

Perustelut

Hallintosäännön mukaan Satakunnan koulutuskuntayhtymässä tutkintotoimielin päättää tutkintokoulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta sekä ammatilliseen tutkintoon valmentavan koulutuksen ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen sisällöstä ja järjestämisestä. 

Tutkintovastaava Tiina Aaltonen esittelee kokouksessa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelman. 

Osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma perustuu tutkinnon perusteisiin OPH-4420-2023, voimaantulo 1.8.2024. 

Ehdotus

Tutkintotoimielin hyväksyy ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelman. 

Päätös

Hyväksyttiin ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma sovituin korjauksin.

Liitteet

Oheismateriaali