Tutkintotoimielin, kokous 6.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 17 HANSU Ravintola- ja catering-alan pt 1.8.2024

SataeduDno-2024-93

Perustelut

Hallintosäännön mukaan Satakunnan koulutuskuntayhtymässä tutkintotoimielin päättää tutkintokoulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta sekä ammatilliseen tutkintoon valmentavan koulutuksen ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen sisällöstä ja järjestämisestä. 

Tutkintovastaava Tiina Aaltonen esittelee kokouksessa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen hankkimisen toteuttamissuunnitelman. 

Osaamisen hankkimisen toteuttamissuunnitelma perustuu tutkinnon perusteisiin OPH-4420-2023, voimaantulo 1.8.2024. 

Ehdotus

Tutkintotoimielin hyväksyy ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen hankkimisen toteuttamissuunnitelman. 

Päätös

Hyväksyttiin ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisen hankkimisen toteuttamissuunnitelma.

Liitteet

Oheismateriaali